یکی از مواردی که در طراحی، تولید محتوا و یا تدوین فوتیج به آن نیاز پیدا می کنیم، لوگو برندهای مختلف هست. لوگو های باکیفیت و البته بدون پس زمینه!
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که برای پیدا کردن لوگو، یک برند معروف زمان زیادی را گذاشته باشید؟ و به یک تصویر بی کیفیت و دارای واتر مارک و یا زمینه سیاه و سفید برخورد کرده باشید؟ و مجبور باشید تا زمان بیشتری را برای درست کردن و خروجی گرفتن از آن تصویر صرف کنید. اینجا دقیقا همان جایی است که این سایت ایرانی DecoDL.ir به کمک شما می آید.
چرا اصلا لوگوها مهمن!
یک لوگو فقط نشانه بصری یک محصول نیست. بلکه هویت بصری آن محصولم هست. از چاپ کارت ویزیت گرفته تا طراحی بنرها، تدوین ویدئو های تبلیغاتی، ساخت پست های اینستاگرامی و بسته بندی محصول در همه این موارد شما باید یک فایل خروجی با کیفیت از لوگو داشته باشید. و خب نمیشه شما از لوگویی با رزولوشن پایین و دادرای بکگراند در یک پروژه حرفه ای استفاده کنید.
دقیقا سایت دکو دی ال چه کاری برای ما انجام میده؟
این سایت با استفاده از موتور قدرتمندی که در اختیار دارد به شما کمک می کند تا در کمترین زمان و با سرعت بیشتر از 22 سایت معتبر خارجی مثل: شاتر استوک، فری پیک، ویکتیزی، ادوبی استوک و آی استوک و ... به راحتی و با کمترین هزینه اقدام به خرید بکنید.
چطور با سایت Decodl لوگو موردنظر رو پیدا کنیم؟
برای این منظور کافیست تا وارد این سایت شوید و در گام نخست ثبت نام کنید. در مرحله بعدی در نوار جستجو عبارت موردنظر را تایپ کنید و کلید Enter را برنید (یا برروی آیکون ذره بین کلیک کنید)
حالا منتظر شوید تا سایت نتایج را برای شما نمایش دهد. بعد از انتخاب طرح مورد نظر روی دکمه دانلود کلیک کنید تا فرآیند خرید اتوماتیک آغاز گردد و بعد از خرید لینک دانلود در اختیار شما قرار بگیرد.
برای نمونه من به دنبال لوگو برند ورساچه برای چاپ روی کلاه بودم. وارد سایت دکو دی ال شدم و عبارت لوگو ورساچه را در نوار جستجو وارد کردیم و همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید. بیش از 1.800.000 تصویر با کیفیت از این لوگو این سایت پیدا کرده. در گام بعد نیز بعد از انتخاب طرح روی دکمه دانلود کلیک کردم تا فرآیند خرید آغاز گردد و در کمتر از یک دقیقه نیز لینک دانلود برای من نمایش داده شد.

در ضمن شما می توانید با استفاده از کادر فیلتر که در کنار صفحه قرار دارد نیز نوع سرویس دهنده و نوع فرمت فایل را نیز انتخاب کنید.
از وِیژگی های دیگر در قسمت جستجو متنی بخش کلمات پیشنهادی می باشد که شما می توانید با کمک از این قسمت به نتایج بهتری دسترسی پیدا کنید.
این سایت از زبان انگلیسی و فارسی نیز پشتیبانی می کند.
توضیحی کوتاه در مورد فرمت ها:
• فرمت PNG (Portable Network Graphics): یک فرمت تصویر رَستری (پیکسلی) است که بیشتر برای تصاویر وب و لوگوها با پسزمینهی شفاف استفاده میشود. این فرمت از فشردهسازی بدون افت کیفیت (Lossless) استفاده میکند، به این معنی که کیفیت تصویر در هنگام فشردهسازی از دست نمیرود.
• فرمت SVG (Scalable Vector Graphics): یک فرمت تصویر برداری (Vector) است که از معادلات ریاضی برای تعریف تصاویر استفاده میکند. SVGها قابلیت مقیاسپذیری بالایی دارند و بدون افت کیفیت میتوانند بزرگ یا کوچک شوند. این فرمت برای آیکونها، لوگوها و نمودارهای تعاملی در وب بسیار مناسب هستند.
• فرمت EPS (Encapsulated PostScript): یک فرمت تصویر برداری قدیمی است که بیشتر برای چاپ و طراحی حرفهای استفاده میشود. EPS میتواند شامل متن، تصاویر رَستری و برداری باشد و معمولاً برای انتقال تصاویر بین برنامههای مختلف گرافیکی استفاده میشود.
• فرمت AI (Adobe Illustrator): یک فرمت تصویر برداری اختصاصی شرکت Adobe برای نرمافزار Illustrator است. فایلهای AI قابلیت ویرایش بالایی دارند و معمولاً برای طراحی لوگو، آیکون و تصاویر گرافیکی پیچیده استفاده میشوند. این فرمت از لایهها و امکانات پیشرفتهتری نسبت به SVG و EPS پشتیبانی میکند.
• فرمت JPG (Joint Photographic Experts Group): یک فرمت تصویر رَستری رایج است که بیشتر برای عکسها استفاده میشود. JPG از فشردهسازی با افت کیفیت (Lossy) استفاده میکند، به این معنی که با فشردهسازی، مقداری از کیفیت تصویر از دست میرود، اما حجم فایل به طور قابل توجهی کاهش مییابد. برای انتشار تصاویر در وب و به اشتراکگذاری عکسها بسیار مناسب است.
جمع بندی نهایی
شما چه طراح یا تولید کننده محتوا یا تدوینگر و یا مسئول چاپ یک کارگاه باشید، حتما برای شما پیش آمده که بخواهید به راحتی و سریع به یک لوگوی تمیز و با کیفیت دسترسی پیدا کنید. پیشنهاد می کنیم که به سایت دکو دی ال مراجعه کنید و به راحتی و بدون دردسر فقط با چند تا کلیک ساده لوگو موردنظر خود را با بهترین کیفیت دانلود کنید.
مطالب دیگر جهت مطالعه بیشتر:
ایلوستریتور چیست؟ راهنمای جامع و کاربردی