توسعه اپ به صورت کراس پلتفرم زمان و هزینههای مورد نیاز را کاهش میدهد. در ادامه به 6 مزیت استفاده از روش توسعه کراس پلتفرمی اشاره میکنیم.
دستگاههای موبایل مختلف با اینترفیسهای مختلف، بازاری وسیع را تشکیل دادهاند که روز به روز نیز در حال گسترش است. به همین دلیل، اگر اپلیکیشن خود را در پلتفرمهای بیشتری منتشر کنید، کاربران بیشتری امکان دسترسی به آن را خواهند داشت.
برای توسعه و نگهداری اپلیکیشنهای کراس پلتفرمی، اغلب به هزینه کمتری نیاز است. این موضوع دلایل متعددی دارد و به شرکتها اجازه میدهد اپلیکیشن خود را بدون سرمایهگذاریهای مجزا، در چند پلتفرم منتشر کنند. علاوه بر این، اگر معماری اپلیکیشنهای کراس پلتفرم به خوبی طراحی شده باشد، تقریبا نیمی از کدهای آن در پلتفرمهای دیگر نیز قابل استفاده خواهد بود.
تقریبا 50 تا 80 درصد از کدها قابلیت استفاده مجدد در پلتفرمهای مختلف را دارند، که به توسعه سریعتر و البته کاهش هزینهها منجر میشود. به جای اینکه برای هر اکشن یا سکانسی مجددا کدنویسی شود، توسعه دهنده شما میتواند یکبار کد را بنویسد و سپس از آنها در پلتفرمهای دیگر نیز استفاده کند.
توسعه اپلیکیشنهای موبایل با کیفیت، به هیچ عنوان یک مسیر کوتاه و ساده نیست. مزیت اصلی استفاده از رویکرد کراس پلتفرم این است که شرکتها میتوانند اپلیکیشن خود را همزمان در چند پلتفرم ارائه کنند.
وقتی اپلیکیشنی را برای انتشار در چند پلتفرم توسعه میدهید، نگهداری و ایجاد تغییرات در آن سادهتر خواهد بود. بهروزرسانیها خیلی سریع در دستگاهها و پلتفرمهای مختلف در دسترس قرار میگیرند و در هزینه و زمان مورد نیاز صرفهجویی میشود. علاوه بر این، اگر باگی در پایگاه کد مشترک وجود داشته باشد، با یک بار اصلاح، باگ در تمامی پلتفرمها اصلاح خواهد شد.
به طور کلی، کاربر قادر است المانهای رابط کاربری مشترک در پلتفرمهای مختلف را تشخیص دهد. به همین دلیل، طراحی یک تجربه کاربری روان و لذتبخش برای هر اپلیکیشنی ضروری است. وقتی برای هر پلتفرم رابط کاربری اپلیکیشنها را به صورت مجزا طراحی میکنید، ممکن است ایجاد هماهنگی و ظاهر مشترک بین آنها کار دشواری باشد.