پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

بهترین وب سایت های فریلنسری خارجی | کسب درآمد دلاری

Sabzlearn 2 سال پیش

امروزه فریلنسری یکی از بهترین و پر درآمد ترین مشاغلی که هر روز در حال پیشرفت هست و میشه گفت در کشور هایی مثل آمریکا فریلنسری جز مشاغلی که خیلی پیگیری می‌کنند و حدودا درسال ۲۰۲۷ پیش بینی شده ۶۷ میلیون، ۷۰۰ هزار نفر از مردم آمریکا از روش فریلنسری کار کنند.

اما این فریلنسری باعث شده تا شما دیگر هر روز صبح از خواب بیدار نشوید و با حضور به شکل تمام وقت کار کنید و پایان هر ماه هم با یک حقوق ثابت دریافت کنید. در اصل فریلنسری یه روش برای درآمد‌‌‌های بی نظیر هست و یکی از بهترین مزایا فریلنسری هم این هستش که شما صاحب کار خودتان هستید و هر وقت خواستید می‌توانید کار کنید و حتی هر جا خواستید می‌توانید کار‌‌‌های خود را انجام بدهید. 

سایت‌های فریلنسری یا دورکاری، سایت‌هایی هستند که در نقش تسهیل‌گر، امکان برقراری ارتباط بین کارفرما و نیروی کار را ایجاد می‌کنند. در این سایت‌های فریلنسری، کاربر به‌واسطه‌ی مهارت یا نیاز کاری خود امکان ایجاد پروفایل به عنوان کارفرما و آزادکار یا فریلنسر را دارد تا بتواند درآمد دلاری داشته باشد.

کارفرماها نیازهای تجاری خود را در این پایگاه‌ها اعلام می‌کنند و فریلنسرها با ارائه‌ی قیمت پیشنهادی خود برای انجام پروژه با یکدیگر رقابت می‌کنند. این قیمت‌ها یا به‌صورت پروژه‌ای یا ساعتی برآورد یا پیشنهاد می‌شوند.

این پایگاه‌های ارائه و دریافت پروژه، به‌عنوان واسطه‌ای امن بین فریلنسر و کارفرما عمل می‌کنند. کارفرماها بدون این‌که بخواهند هزینه‌های جانبی پرداخت کنند افراد را از طریق این سایت‌ها به کار می‌گیرند. از طرفی فریلنسرها هم بدون محدودیت زمان و مکان و رفت و آمد، درآمد خالص کار خود را دریافت می‌کنند.

تنوع قیمت و میزان تجربۀ افراد برای انجام کار، از جمله مزیت‌های چنین سایت‌هایی برای کارفرماها و آزادکارهاست. هر صاحب پروژه‌ای می‌تواند با توجه به بودجه و امکانات خود با آزادکاری کار کند که قیمت مناسب‌تری برای کار پیشنهاد می‌دهد.

این پرسش دغدغه‌ی اصلی اکثر ما برای شروع فعالیت در بازار جهانی‌ست. انزوا و محدودیت‌های سیاسی و مالی کشورمان، همیشه ما را از حضور در چنین پلتفرم‌هایی بازداشته‌اند. اما حقیقت این است که با کمی زیرکی و صبوری، امکان عضویت و فعالیت در بیشتر سایت های فریلنسری خارجی وجود دارد.

به‌طورکلی، فعالیت در این سایت های فریلنسری خارجی با هویت ایرانی امکان‌پذیر است. اما کشور منتخب شما برای محل زندگی نمی‌تواند «ایران» باشد. یعنی شما با انتخاب نام و آی‌پی کشور دیگری می‌توانید عضویت خود در این سایت را تکمیل کنید.

 

سایت Upwork

سایت Upwork یکی از بهترین سایت‌‌‌های فریلنسری در سال 2021 هستش که این امکان رو به کارفرمایان و فریلنسر‌ها برای ایجاد پروژه و همچنین پیدا کردن پروژه ایجاد می‌کند.

سایت اپ ورک صد‌ها شغل برای انتخاب دارد که از کار‌‌‌های گرافیکی گرفته تا کار‌‌‌های نرم افزاری و پیچیده که فریلنسر کار میتوانند از این سایت با توجه به استعداد و توانایی که دارند پروژه مورد نظر خود را انتخاب کنند.

یکی از بهترین و حتی جالب ترین مزایا سایت Upwork.com این هستش که، مشتریان سایت اپ ورک متنوع هستند و در سراسر جهان گشترش دارند این فرصت خیلی خوبی هستش که شما خارج از منطقه جغرافیایی خود به دنبال کار باشید تا شانس استخدام خود را گسترش دهید اما کار با مشتری از راه دور این فرصت رو برای ما فراهم می‌کند تا برای کار کردن با مشتری‌‌‌های خود گاهی سفر‌‌‌های خارج از کشور کنید

هزینه استفاده از Upwork چقدر است؟

عضویت در سایت اپ ورک برای فریلنسر‌ها رایگان است برای استفاده از خدمات این سایت ماهیانه ملبغ 10 دلار اکانت خود را شارژ کنید و از خدمات بیشتر سایت Upwork استفاده کنید.

البته این نکته توجه کنید که فقط پیوستن در اپ ورک رایگان است و Upwork از هر فریلنسر هزینه خدمات دریافت می‌کند.

شما می‌توانید از سایت ارزکردیت به صورت آنلاین برای ساخت اکانت‌‌‌های سایت فریلنسری اقدام کنید و اکانت سایت فریلنسری  مورد نظر خود را انتخاب کرده و به مبلغ دلخواه میتوانید اکانت حساب کارب

ری سایت فریلنسری خود را از طریق سایت ارزکردیت انجام بدید.

 

سایت Freelancer

 

فریلنسر، سایت معتبر دیگری در زمینۀ ارائه و دریافت خدمات فریلنسری و استعدادیابی کاری است. سایت فریلنسر حدود ۲۵ میلیون کاربر دارد و در زمینۀ پروژه‌های نرم‌افزاری، توسعۀ برنامه‌ها، طراحی و خدمات تجاری دیگر فعالیت می‌کند.

این سایت پروژه های متعددی دارد که برخی از آنها به صورت ساعتی بوده و برخی از آنها نیز به صورت مسابقه هستند. تنها ایراد این است که شما فقط می توانید ۸ درخواست شغلی به صورت رایگان ارسال کنید و برای ارسال درخواست های بیشتر باید هزینه عضویت پرداخت کنید. هزینه پروژه نیز اندکی متفاوت است و بین ۳-۵ درصد یا ۳-۵ دلار (هر کدام بیشتر باشد) است و این سایت یکی از ارزان ترین نرخ کمیسیون را دارد.

فریلنسر برای دسکتاپ و ویندوز، لینوکس، مک و موبایل، برنامۀ قابل نصب دارد. برنامه‌ی سایت فریلنسر به کاربر کمک می‌کند که بهتر کارهایش را زمان‌بندی کند و به کارفرما کمک می‌کند که از زمان دقیق انجام پروژه اطلاع داشته باشد.

هم‌چنین امکانات ساده اما مهم دیگری مثل امکان گرفتن عکس فوری از پروژه در آن تعبیه شده که پیگیری کارها را برای فریلنسر و کارفرما راحت‌تر می‌کند.

برخی از  کاربرهای فریلنسر از میزان دریافت مبلغ برای جابه‌جایی و انتقال مبلغ‌های ارزی شکایت‌هایی دارند، اما از طرفی به خاطر قابلیت کنترل زمان پروژه این سایت بسیار مورد توجه کارفرماها قرار گرفته‌است.

عضویت و فعالیت در سایت فریلنسر چگونه است؟

اگر شما به‌عنوان فرد ساکن کشور ایران عضو این سایت شوید، حساب کاربری‌تان بدون ذره‌ای درنگ بسته می‌شود. این دقیقاً تجربه‌ی شخصی ماست! با این‌حال، خوب است بدانید که ایرانی‌های زیادی در این سایت عضو شده و سال‌هاست اسکناس‌های سبز دلار را از انجام پروژه در این سایت دریافت می‌کنند.

برای عضویت در این سایت لازم است با آی‌پی و نشانی کشور دیگری ثبت نام خود را (ترجیحاً به سراغ کشوری بروید که با اطلاعات حساب بانکی یا پی‌پال شما مطابقت دارد) تکمیل کنید.

بعد از شروع ثبت نام و ورود اطلاعات کاری خود برای تأیید و وریفای حساب خود چند مرحله‌ پیش رو دارید:

اول) تأیید ایمیل و شماره تماس

دوم) اتصال به حساب فیس‌بوک و لینکدین که باعث افزایش امتیازتان می‌شود، 

سوم) تأیید هویت و نشانی محل زندگی، که ازطریق ارسال تصویر گذرنامه‌ و مدرک نشانگر محل سکونت فرد مثل قبض برق میسر است،

– برخی برای تأیید نشانی محل زندگی خود، از دوستی در کشور دیگری کمک می‌گیرند یا از شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی خدمات پی‌پال استفاده کرده و از این طریق قبض یا مدرک موردنیاز را دست و پا می‌کنند. حتی شنیده‌ایم، برخی با یافتن قبضی روی اینترنت و تغییرات اندکی در این قبض توانسته‌اند از این خوان به‌راحتی بگذرند. پیشنهاد ما استفاده از قبضی واقعی‌ست! –

در این مرحله هم‌چنین لازم است تصویری در لحظه گرفته و ارسال کنید. در این تصویر باید گذرنامه‌ی خود را در یک دست و برگه‌ی حاوی کدتأییدیه‌ی این سایت را در دست دیگرتان نگه دارید و عکس بیاندازید!

چهارم) ورود اطلاعات بانکی یا حساب پی‌پال، که این مرحله را می‌توانید به تعویق هم بیاندازید.

نکته‌ی مهم: پیشنهاد می‌شود برای جلوگیری از هرگونه مشکلی، با خریداری وی‌پی‌اس کشور دیگری، فعالیت خود را در سایت های فریلنسری خارجی انجام دهید تا همیشه بتوانید از آی‌پی ثابتی وارد این سایت‌ها شوید. در این حالت، احتمال بروز هرگونه مشکلی به صفر می‌رسد.

 

سوالات متداول

  1. کدام از سایت های فریلنسری خارجی بهتر است؟

به طور کلی فریلنسری در سایت های خارجی بر اساس یک ویژگی‌های متعددی بررسی می‌شود. معمولا برخی از مهم‌ترن سایت‌های خارجی بر اساس ویژگی‌های گفته از سایر سایت‌ها بهترند؛ مثلا:

  • بهترین از هر نظر : Freelancer و UPWORK
  • بهترین از نظر کار از راه دور: FlexJobs
  • بهترین از نظر کار برای مشاغل محلی: Craigslist
  • بهترین برای مبتدیان: Fiverr
  • بهترین برای مشاغل غیر دیجیتال: taskrabbit
  • بهترین برای خلاقیت: Working Not Working
  • و…
  1. نحوه‌ی ثبت نام در بهترین سایت های فریلنسری خارجی برای ایرانیان به چه صورت است؟

شما می‌توانید به صورت مستقیم در سایت‌های فریلنسری خارجی اکانت بسازید و از طریق سایت‌های واسطه در ایران یک حساب پی پال یا… برای خودتان ساخته و دستمزد خود را دریافت کنید که البته مشمول هزینه خواهد شد. یک روش دیگر ساخت یک اکانت وریفای شده همراه با حساب بانکی از طریق سایت‌های واسطه‌ی ایرانی است که می‌توانید در اینترنت آن‌ها را پیدا کنید. نکته‌ی بسیار مهم این است که برای استفاده از سایت‌های واسطه باید از اعتبار سایت مطمئن شوید تا مبادا از شما سواستفاده شود. چنانچه بتوانید از حساب شخصی در خارج از کشور نیز استفاده کنید، می‌توانید بدون نیاز به واسطه پول خود را برداشت کنید که برای این کار دو مسئله وجود دارد: اول اینکه باید شخص مورد اعتمادی پیدا کنید و دوم اینکه مبلغی که به حساب شخص واریز می‌شود، مشمول مالیات خواهد بود و ممکن است هر کسی این کار را قبول نکند.

  1. آیا با آی پی ایران می‌توان از سایت های فریلنسر خارجی استفاده کرد؟

متاسفانه به خاطر شرایط تحریم بهترین سایت های فریلنسر خارجی مثل فریلنسر و آپ ورک برای آی پی ایران بسته هستند و امکان ورود به این سایت‌ها تنها از طریق vpn امکان پذیر است. از سوی دیگر در برخی از سایت‌ های فریلنسری معتبر مثل فریلنسر شما برای وریفای شدن نیاز به پاسپورت و مدارک خارجی دارید و حتی برخی سایت‌ها با شما تماس تصویری نیز برقرار می‌شود. با تمام این تفاسیر راه‌حل‌های مختلفی برای دور زدن این محدودیت‌ها وجود دارد که با یک جستجوی ساده می‌توانید آن‌ها را پیدا کنید.

  1. چطور می‌توان درآمد دلاری را به تومان تبدیل کرد؟

پس از اینکه موفق شدید یک حساب پیپال بسازید و درآمد خود از سایت فریلنسری خارجی دریافت کنید، کافی است از طریق یک صرافی پول خودتان را به تومان تبدیل کنید. برای این کار راحت‌ترین راه استفاده از سایت‌هایی مثل ایرانیکارت یا ارزپی است که البته درصدی از پول شما به عنوان پورسانت توسط سایت برداشت می‌شود. چنانچه از حساب‌های پی پال خود سایت‌های واسطه استفاده کنید، کار شما راحت‌تر نیز خواهد شد.

  1. آیا استفاده از سایت‌ های فریلنسری خارجی امنیت دارد؟

چنانچه با قوانین سایت‌ها آشنایی داشته باشید و کاملا مطابق با چارچوب‌های گفته شده در سایت عمل کنید، امنیت حساب شما از سوی سایت تامین خواهد شد و مشکلی بابت دریافت پول نخواهید داشت. اما چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که حتما از آی پی خارج از ایران و استاتیک استفاده کنید تا شناسایی نشوید. با وجود تمامی موارد امنیتی باز هم برای یک فریلنسر ممکن است مشکلات زیر رخ دهد:

  • عدم رعایت حق کپی رایت
  • خطرات امنیت سایبری
  • دزدی
  • سواستفاده

منبع : https://sabzlearn.ir/en-freelance-sites/

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید

آکادمی آموزش برنامه نویسی سبزلرن , با در احتیار گزاشتن تجربیات مدرسین خود قصد دارد که آینده ی برنامه نویسی ایران را مورد تحول قرار دهد ...