پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

فروشگاه ساز های ایرانی را بهتر بشناسیم

اکبر فتحی 1 سال پیش

فرشوگاه ساز های زیادی چه قبل از کرونا و چه بعد از شیوع اون توی ایران راه افتادن اما موضوع کرونا باعث شد تا بسیاری از کسب و کار ها به سمت اینترنتی شدن پیش برن و یک سایت رو برای کسب و کار خودشون راه اندازی کنن.

همین کافی بود تا تعداد فروشگاه ساز های ایرانی از قبل بیشتر و بیشتر شود و همون قدیمی ها هم تبلیغات زیادی انجام بدن تا اینکه مشتری های تازه کاری که می خوان سایت راه اندازی کنن رو به سمت خودشون بکشونن و من هم یکی از اون ها بودم!

تجربم رو براتون به اشتراک گذاشتم

من از ابتدا با سایت ساز و فروشگاه ساز وبزی شروع کردم و بعد از مدتی متوجه شدم که یکسری عیب و ایراداتی به این سیستم فروشگاه ساز وارد هستش و بعد از کلی ضرر مالی و غیر مالی، از اون جا نقل مکان کنم و برم دنبال یک فروشگاه ساز دیگه بگردم.

سراغ فروشگاه ساز های پرتال، ایرانسرور، ویترین و سازیتو هم رفتم…

اینایی که دارم میگم معروف ترین فروشگاه ساز های ایرانی هستن و منم به بررسی همشون پرداختم. مقالات زیر رو بخونید و مطمعنم که حتما هم به کارتون میاد.

ایران سرور

ویترین

وبزی

سازیتو

پرتال

یک پیشنهاد برای فروشگاه های اینستاگرامی

فروشگاه های اینستاگرامی این روز ها بدلیل فیلترینگ دچار ضرر و زیان هایی شدن و شاید به فکر راه اندازی سایت افتاده باشن (که البته بهترین فکر و کار هم همین هستش) و در این بین ممکنه که یکسری پیشنهاد هایی در فضای مجازی دریافت کنن یا تبلیغاتی رو با عنوان پادرو و پادروشاپ دریافت کنن.

 پادرو هم یک مجموعه ای است که به طراحی سایت برای سایت های فروشگاهیی پرداخته. که البته چندین ایراد و عیب بسیار بزرگ داره و شاید بسیاری از افراد در نگاه اول متوجه این موضوع نشن. اما چند وقت پیش یک مقاله درباره این موضوع خوندم که خیلی مقاله جالب و جامعی بود مطمعنم که با خوندنش لذت میبرین. عنوان مقاله هم پادرو بود روی لینکی که براتون گذاشتم کلیک کنین.

 

دقت کنین که این شما هستین که قراره برای سایت فروشگاهی تون هزینه کنین پس حسابی حواستون باشه که کجا سرمایه گذاری می کنین

موفق و پیروز باشید…

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید

نویسندگی و دست به قلم بودن را از کودکی یاد گرفتم. روزهایی که همه در کوچه خیابان بازی می کردند، من می نوشتم و از این کار خوشنودم...