پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

زندگی در متاورس چگونه خواهد بود؟

شاید شما هم اخیرا نام متاورس را شنیده باشید. دنیایی که در آن زندگی مجازی به سطح جدیدی ارتقاء پیدا کرده است. شاید متوجه تغییر نام فیسبوک به متا نیز شده اید. آیا کنجکاو نیستید که بدانید این دنیای جدید که توسط انسانها خلق شده است در حقیقت چیست و چه تاثیری در زندگی ما خواهد گذاشت؟

متاورس در حقیقت یک دنیای مجازی بر پایه واقعیت مجازی و واقعیت افزوده می باشد. عینک های واقعیت افزوده، تصاویر دیجیتالی را با تصاویر واقعی ترکیب می کنند به این صورت که اگر شما از این عینک ها استفاده کنید ممکن است درخت هایی را در خیابان خود ببینید که در واقعیت وجود ندارند و یا مثلا در یک روز تابستانی شاهد بارش برف مجازی باشید. عینک های واقعیت مجازی کاربردی متفاوت دارند، به این صورت که شما در اتاق خود نشسته اید اما در دنیای مجازی ممکن است کنار یک ساحل باشید و دنیایی کاملا متفاوت را تجربه کنید.

متاورس بر پایه بستر اینترنت شرایطی را فراهم خواهد کرد تا کاربران تجربه جدیدی از فضای مجازی داشته باشند. هر کاربر در این دنیا یک آدمک مجازی متحرک خواهد داشت که نماینده او در دنیای بی انتهای متاورس خواهد بود. تصور کنید که شما دوستان خود را به صورت آدمک های مجازی در یک دنیای کاملا خیالی ببینید و با آنها در آنجا معاشرت کنید. سوالی که باید از خود بپرسیم این است که این دنیای جدید چه تاثیری در انسانها خواهد داشت؟ بدیهی است که بدون انجام آزمایش های علمی نمی توان به این سوال پاسخ منطقی داد اما می توان فرضیاتی بر پایه دانسته های قبلی خود داشت.

به نظر من تاثیر این دنیای جدید بسیار منحصر به فرد خواهد بود. ممکن است شخصی در این دنیای فانتزی روزانه به ورزش کردن در قله کوه های مجازی بپردازد، یا فردی از صبح تا شب صرفا وقت خود را خرج اموری کند که فعالیت فیزیکی در آنها دخیل نیستند. ممکن است فردی به ایجاد فروشگاهی مجازی فکر کند اما فردی دیگر از کار واقعی خود استعفا دهد و زندگی خود را صرف کاوش در این دنیای پهناور کند. روابط انسانها مهم ترین چیزی است که در مجاورت با این دنیا تحت تاثیر خواهد بود. به نظر من این بستر فضایی خواهد بود برای تلفیق فرهنگ ها و اندیشه ها زیرا مرزهای جغرافیایی برای شما معنی نخواهد داشت. ممکن است همسایه شما در این دنیا یک فرد استرالیایی باشد که هر روز وقتی به باغچه مجازی خود آب می دهید با همدیگر به گفت و گو بپردازید و در مورد زندگی و افکار خود با یکدیگر صحبت کنید. از طرفی ممکن است با پیشرفت تکنولوژی در این حوزه، روابط واقعی انسانها محدودتر شود. این امر زمانی که انسانها درگیر کرونا بودند نمایان تر بود. به عنوان مثال دانشگاهها مجازی شد و خرید های آنلاین رونق بیشتری داشت. پس می توان نتیجه گرفت که احتمالا در آینده دور زمانی فرا خواهد رسید که انسانها وارد دنیایی کاملا مجازی اما در عین حال نامتمایز با واقعیت خواهند شد. دنیایی که نه تنها قادر به ارتباط با تمام حواس 5 گانه شما خواهد بود، بلکه امکاناتی فراتر از تصور، در اختیار شما خواهد گذاشت.

نویسنده: سینا علیپور

مکعب، بزرگترین بانک اطلاعاتی و آرشیو قطعات کامپیوتری در جهان.
اگر به اخبار تکنولوژی و بازی علاقه دارید حتما به رسانه مربع و یا کانال آپارات ما سر بزنید!

 

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید