پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

اگر این مهارت ها را دارید، سئو در خون شماست!

alihedayati 2 سال پیش

باید بدانید که مهارت های یک کارشناس سئو تعداد محدودی نبوده و گستردگی فراوانی دارد اما یکی از اصلی ترین روش هایی که می توانید با کمک آن به یک کارشناس سئو حرفه ای تبدیل شوید این است که مهارت های دیجیتالی خود را افزایش دهید. این مهارت ها شامل انواع مختلفی بوده که در ادامه به آنها می پردازیم.

با توجه به تعریف دقیق کارشناس سئو، این فرد کسی است که به بهینه سازی وب سایت ها از طریق روش های مختلف برای دستیابی به رتبه بندی برتر در موتورهای جستجو می پردازد.

 

در حقیقت یک کارشناس سئو باید با دانش بر الگوریتم های مختلف، ترافیک و بازدید وب سایت خود را افزایش دهد.

 

بنابراین انجام سئو امری حیاتی برای وب سایت ها بوده که با کمک آن می توان تاثیر زیادی بر افزایش مشتریان و نرخ فروش محصولات و خدمات گذاشت؛ در واقع می توان گفت بهترین روش بازاریابی دیجیتال، سئو است.

بنابراین یادگیری سئو نیازمند مهارت ها، اصول و قواعدی بوده که افرادی عادی دانش کافی در این حوزه ندارند. در این مقاله به 10 مورد از اصلی ترین مهارت های یک کارشناس سئو پرداخته شده است. امید است با یادگیری هر یک از این موارد به صورت حرفه ای و تخصصی بتوانید شاهد پیشرفت و ترقی وب سایت و برند خود باشید.

 

اصلی ترین مهارت های یک کارشناس سئو حرفه ای

همانطور که در ابتدای مقاله نیز اشاره شد، آموزش و یادگیری سئو به صورت حرفه ای نیازمند فراگیری مهارت ها و موضوعات مختلفی است اما با این وجود می توان این مهارت ها را محدود کرد و به مهمترین آنها پرداخت.

 

1. تفکر انتقادی

یک کارشناس سئو در قدم اول که قصد بالا بردن رتبه یک وب سایت را دارد، باید وب سایت مورد نظر را به درستی بررسی کرده و دلایل عدم موفقیت و نقص های آن را بیابد. پس از این کار باید وب سایت رقبا را مورد بررسی قرار دهد و متوجه شود که چه عاملی باعث رشد و پیشرفت وب سایت رقبای اصلی شما شده است.

به این ترتیب قادر خواهد بود تا صفحه شما را به بهترین شکل بهینه کرده و سبب افزایش رتبه بندی بالاتری شود. یک متخصص سئو در اصل با تفکر انتقادی خود می تواند عیوب وب سایت شما را نمایان کرده و به شما گوشزد کند که در چه مواردی باید ویرایش های لازم را انجام دهید. این افراد با تکیه بر دانش و راه حل های خلاقانه قادر به برطرف سازی مشکلات خواهند بود.

 

2. توانایی گفتاری و نوشتاری
 

9j5f4OeW2GqbxD0cJW4Ba8fVce5tZzJKed1qFTzi.jpg

 

هنگامی که صحبت از مهارت های یک کارشناس سئو می شود، در قدم اول تولید محتوای عالی و بی نقص به یاد می آید. یکی از اصلی ترین روش های بهینه سازی موتورهای جستجو، به کمک محتوای نوشتاری می باشد. از این رو چگونگی مهارت تولید یک محتوا بر اساس کلمات کلیدی اصلی و مرتبط به نحوی که استفاده آنها در مقاله موجب خستگی کاربران نشود، امری تخصصی است.

در صورتی که قدرت کافی در تولید و نوشتن یک محتوا نداشته باشید، انجام سئو وب سایت شما با مشکل بزرگی روبرو خواهد بود. چرا که کارشناس سئو باید مشتریان و مخاطبان شما را شناخته و بر اساس آنچه که کاربران به دنبال آن هستند شروع به تولید محتوا کرده تا بتواند مشتریان بالقوه شما را جذب نماید.

اما یک متخصص سئو علاوه بر اینکه باید قلم خوبی داشته باشد و به صورت اصولی با کمک تحقیق کلمات کلیدی محتوایی ارزشمند و خاص تولید نماید، باید از لحاظ گفتاری نیز توانایی بالایی داشته باشد.

یک کارشناس سئو حرفه ای به خوبی قادر است با قدرت کلام خود علاوه بر راضی نگه داشتن مشتریان، با تیم های داخلی و همکاران نیز صحبت کرده و ایده ها و خلاقیت های خود را با لحنی ساده به آنها بازگو نماید. این طرز گفتار باید به صورتی باشد که افرادی که تخصص آنها در زمینه های دیگر وب سایت است توانایی درک، تجزیه و تحلیل و پیاده سازی راه حل ها را داشته باشند.

 

3. مهارت تحقیق و جستجو

یکی از اصلی ترین مهارت های یک کارشناس سئو، تحقیق است. شما باید اصول صحیح تحقیق و جستجو را بلد بوده تا بتوانید به درستی بهترین کلمات کلیدی مدنظر کاربران را پیدا نمایید. به یاد داشته باشید که تحقیقات کلمات کلیدی زمان نسبتاً زیادی از شما صرف خواهد کرد بنابراین سعی کنید با انتخاب بهترین ها، عملکرد خود را ارتقا دهید. خود را به جای کاربر قرار داده و زوایای مختلف به عنوان و کلمات کلیدی خود نگاه کنید تا بتوانید کلمات کلیدی مرتبط تری پیدا کنید.

 

4. مهارت های فنی و برنامه نویسی

اگرچه که تسلط کامل بر برنامه نویسی از ملزومات اطلاعاتی یک کارشناس سئو نیست اما آشنایی با این رشته و با انواع متا تگ ها باید به عنوان یکی از مهارت های یک کارشناس سئو حرفه ای فرا گرفته شود. هنگامی که شما با ساختار طراحی وب سایت آشنا باشید، می توانید به راحتی برچسب های متا، سرعت صفحه، نحوه بارگذاری محتوا و تصاویر، برچسب های اصلی HTML و غیره را سازماندهی کرده و بر این اساس سئو وب سایت خود را ارتقا دهید.

qKvid2jWOSyspenAX6YQ1xGjZSZ1Ggm7Dw5RXk3W.jpg

این در حالی است که اگر کارشناس سئو از کار یک توسعه دهنده وب سایت اطلاعی نداشته باشد، ممکن است به مشکل برخورده و نتواند به طور صحیح به امور خود رسیدگی نماید. اگرچه هنوز تاکید می شود که لازم نیست بر نحوه کدنویسی مهارت بالایی داشته باشید، اما لازم است تا یک متخصص سئو درباره سرعت صفحه دانش زیادی داشته باشد. چرا که بهبود سرعت صفحه یکی از اموری است که بخشی از آن جزو مهارت های یک کارشناس سئو است.

کپی کردن گزارش کندی صفحه و ارسال آن برای همکاران راه حل درستی نیست. وی باید قادر به درک گزارش و چرایی کندی سرعت بوده تا بتواند آن را برطرف نماید.

 

5. مهارت های اجتماعی

دانش چگونگی برقراری ارتباطات اجتماعی از دیگر مهارت های تخصصی سئو می باشد. یک متخصص سئو به خوبی میداند که تاثیرگذاری سئو بر یک وب سایت امری زمان بر بوده تا جایی که ممکن است تا مدت ها و ماه ها شاهد هیچ تغییری در وب سایت خود نباشید.

شما باید در اول مسیر این موضوع را با همکاران و افرادی که از شما میخواهند تا وب سایت آنها را به سئو مجهز سازید، بازگو نمایید. بسیاری از افراد بعد از گذشت 2 ماه از اینکه هیچ تغییری در رتبه بندی وب سایت خود مشاهده نمی کنند خسته شده و از سئوکار خود می خواهند که تغییر رویه داده و ناراحت می شوند این در حالی است که برای مشاهده تلاش های یک سئوکار باید حداقل تا 6 ماه صبر کرد.

از این رو می توان گفت نحوه برخورد شما با مشتریان و برقراری ارتباطات اجتماعی نیز یکی دیگر از مهارت های یک کارشناس سئو می باشد چرا که شما برای برآورده سازی انتظارات افراد نیازمند زمان و اعتماد آنها هستید و این کار با لحن صحبت و چگونگی برخورد با آنها به سادگی میسر می شود.

 

6. مهارت های تجزیه و تحلیل

یکی دیگر از مهارت های یک کارشناس سئو که از اهمیت بسیاری بالایی برخوردار است، مهارت تجزیه و تحلیل داده ها و گزارش هایی است که به دستش می رسد. برای رتبه بندی برتر در موتورهای جستجو، کارهای زیادی باید انجام دهید اما باید قادر باشید تا میزان تاثیرگذاری فعالیت ها و تغییراتی را که در وب سایت خود انجام می دهید اندازه گیری نمایید.

ILFWzkS1PEXjIOInXVfDsrRIQV7NfpsnPPBR1in4.jpg

همانطور که در مطالب فوق نیز به آن اشاره شد، یک متخصص و کارشناس حرفه ای سئو باید علاوه بر خواندن گزارش ها، توانایی درک و ارائه راه حل برای هر یک از آنها را نیز داشته باشد. تمامی این موارد با کمک آنالیزاتورها و کار با انجام وب سایت ها مختلف صورت می گیرد.

از آنجایی که سئو یک فرآیند مبتنی بر گزارش است، مهارت های یک کارشناس سئو به وی کمک کرده تا روند فعالیت های خود را بررسی کرده، شکست ها و موفقیت ها را دریابد و برای رسیدن به موفقیت های بیشتر در راه درست قدم بردارد.

Google Analytics یکی از وب سایت هایی است که برای تجزیه و تحلیل ترافیک گوگل بکار گرفته شده و می تواند بسیار مفید باشد.

 

7. مهارت های داده

مفاهیم آماری و داده ها را جدی گرفته و آنها را فراگیرید تا بتوانید به طور صحیح از آنها استفاده نمایید. بسیاری از افراد کار با اکسل را بلد نبوده و توانایی کار با پایگاه داده ها را ندارند. از طرفی به یاد داشته باشید که کار با اکسل و پایگاه داده ها نیز کافی نیست بلکه شامل باید بتوانید در data studio یک داشبورد ایجاد کرده و یا از API های مختلف استفاده کنید.

 

8.انگیزه و روحیه یادگیری بالا

هنگامی که وارد حوزه خدمات سئو می شوید، مطالب و موضوعات مختلفی بوده که باید آن ها را یاد بگیرید. کار یک متخصص سئو به این صورت نیست که در ساعتی معین تمام شده و به سایر فعالیت های روزمره خود بپردازد. یک کارشناس حرفه ای به صورت مداوم درگیر شغل خود شده و همواره خود را بروز می نماید.

KMbY1I06UrkSWW3f2gKtT9Wdvrf8tZORk5zS9B6e.jpg

شما باید به قدری در کار خود حرفه ای و متخصص باشید که برای مشکلات به وجود آمده راه حل و تکنیک خود را ارائه دهید. این امر موجب می شود تا بسیاری از افراد مایل به همکاری با شما شده و از شما بخواهند که سئوکار وب سایت آنها شوید.

انگیزه بالا برای یادگیری می تواند برای شما در این زمینه بسیار کمک کننده باشد. سعی کنید بر چارچوب های مختلف نظیر WordPress، React، Angular و غیره مسلط باشید. همچنین درک یادگیری ماشین و استاندارد موتورهای جستجو نظیر Schema بسیار مفید خواهد بود.

 

9. مهارت انعطاف پذیری

انعطاف پذیری یکی از مهارت های تخصصی سئو به حساب می آید. دلیل این امر آن است که یک کارشناس خدمات سئو باید قادر به تغییر روند و استراتژی در حال اجرا در هر لحظه باشد. ممکن است یکی از وب سایت های رقبا با یک استراتژی خاص رتبه بالایی در موتورهای جستجو و گوگل کسب کرده باشد اما این بدان معنا نیست که وب سایت شما نیز مطمئنا با همان استراتژی به نتیجه مطلوبی دسترسی پیدا خواهد کرد.

از این رو یک سئوکار حرفه ای باید استراتژی های مختلفی را امتحان کرده و از ایجاد تغییر هراسی نداشته باشد. البته لازم به ذکر است که این تغییر استراتژی نباید موجب کندی پیشرفت و یا از بین بردن دستاوردها شود. از این رو باید بسیار دقیق، تخصصی و بر پایه دانش انجام گیرد.

 

10. فروتنی

مهارت های یک کارشناس سئو با موارد فوق خاتمه نمی یابد. هنگامی که شما به عنوان یک سئوکار فعالیت خود را آغاز می کنید باید علاوه بر اینکه صبر پیشه کرده، بسیار فروتن هم باشید. حتی فروتنی در کار نیز یکی از مهارت های تخصصی سئو محسوب می شود چرا که شما نمی توانید با انجام کار خود بگویید من تمام تلاش خود را کرده ایم و مسئول موفقیت و یا عدم موفقیت این روند نیستم.

یک متخصص سئو نمی تواند به سادگی از مسائل مخالف عبور کرده و خودخواهانه عمل نماید. شما باید دائما الگوریتم های مختلف گوگل را بررسی کرده تا بتوانید به بهترین نحو انجام وظیفه کنید. شما باید بتوانید در این مسیر پذیرای اشتباهات خود بوده و خود را آماده ارائه راه حل های مختلف نمایید.

 

در آخر …
اگرشما نیز به حرفه سئو علاقه مند بوده و به دنبال یادگیری مهارت های مربوط به این شاخه هستید، استفاده از دوره های آموزشی آموزشگاه دارکوب به شدت پیشنهاد می شود. این آموزشگاه با سالها تجربه در زمینه های مختلف آموزش دیجیتال مارکتینگ، طراحی و بهینه سازی سایت جزو برترین آموزشگاه های داخل کشور بوده که با گذراندن دوره های آن می توانید سریعا وارد دنیای کار شده و فعالیت خود را آغاز نمایید.

یکی از دوره های فعال در این آموزشگاه، دوره آموزش سئو می باشد. در طی این دوره شما به صورت کاملا تخصصی و حرفه ای آموزش دیده و سپس با پذیرش سفارش وارد بازار کار خواهید شد. یکی از بزرگترین مزایای شرکت در دوره های آموزشگاه دارکوب، دریافت گواهی پایان دوره از سازمان فنی و حرفه ای کشور خواهید بود.

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید

مقالات شرکت و آموزشگاه دارکوب https://darkoob.co.ir https://darkoobedu.ir