پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

چگونه سایت بسازیم؟

zoipserver 2 سال پیش

با توجه به پیشرفت روز افزون دنیای IT، امروزه بسیاری از کسب و کار های کوچک و بزرگ نیازمند معرفی از طریق اینترنت (وبسایت) و شبکه های اجتماعی هستند؛ همانطور که میدانید ایجاد اکانت در شبکه های اجتماعی کار آسانی بوده و فقط با داشتن یک صندوق پستی معتبر (ایمیل یا جیمیل) میتوانید در تمام شبکه های اجتماعی ثبت نام کنید. اما ساختن سایت در بستر اینترنت کمی متفاوت بوده و نیاز به آموزش دارد. در این مطلب قصد داریم در مورد نحوه ساخت وبسایت نکاتی را خدمت شما کاربران گرامی ارائه دهیم.

سایت از چه بخش هایی تشکیل میشود؟

اولین سوالی که بعد از تصمیم به ساخت وبسایت ذهن شما را مشغول میکند این است که یک سایت از چه بخش هایی تشکیل میشود؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که وبسایت از دو بخش هاست و دامنه تشکیل میشود. در ادامه توضیحات بیشتری را در مورد این دو مولفه حیاتی خواهیم داد.

هاست چیست؟

هاست به معنای میزبان و وب هاستینگ به معنای میزبانی وب میباشد. این بدان معناست که شما برای به نمایش گذاشتن سایت خود بر بستر اینترنت نیاز به یک فضای میزبانی دارید. اجازه دهید با طرح یک مثال به طور دقیق چیستی هاست را برایتان توضیح دهیم. فرض کنید قصد دارید کسب و کاری را در یک مجتمع تجاری راه اندازی کنید، در این زمان شما نیاز به یک غرفه، دفتر کار و یا مغازه دارید تا بتوانید معاملات خود را در آنجا انجام دهید. کسب و کار شما همان وبسایتتان و مغازه یا دفتری که اجاره میکنید در واقع همان هاست میباشد.

اکنون بسته بزرگی کسب و کارتان، میزان اهمیت مسئله امنیت در کسب و کارتان و حتی تعداد مراجعات روزانه، باید انتخاب کنید که یک مغازه از این مجتمع تجاری را اجاره کنید یا یک طبقه از آن را و یا حتی بعضا کل این مجتمع مورد نیاز شما خواهد بود! چنین وسعتی را میتوانید در وب سایت های بزرگی مانند آمازون مشاهده نمایید. سرور های این وبسایت در بسیاری از شهر های جهان قرار داده شده اند تا آماده پاسخگویی به کاربران باشند.

برای مطالعه بیشتر در مورد ویژگی های یک هاست مناسب، مقاله ما تحت عنوان ویژگی های هاست خوب را مطالعه کنید.

مورد اصلی بعدی دامنه وبسایت میباشید.

دامنه چیست؟

همانطور که مشاهده نمودید در مثال فوق هاست را به مغازه یا دفتر کار شما تشبیه کردیم. این دفتر کار نیاز به آدرسی دارد تا کاربران با وارد کردن آن در مرورگر بتوانند وارد وبسایت شما شوند. تنها تفاوتی که میان آدرس دفتر فیزیکی و وبسایت شما وجود دارد این است که میتوانید آدرس سایت را به دلخواه انتخاب کنید. باید توجه داشته باشید که انتخاب آدرس امری حساس میباشد تا کاربران بتوانند آن را به خاطر بسپارند. همانطور که برای دانلود یک فیلم یا نرم افزار معمولا به وبسایت های مشخصی مراجعه میکنید، آدرس وبسایت شما نیز باید به گونه ای انتخاب شود تا کاربرانتان آن را به خاطر سپرده و بازار رقابت برای سایت های هم موضوع محدود گردد.

برای مطالعه بیشتر در مورد دامنه و انواع آن میتوانید مقاله ما تحت عنوان دامنه چیست را مطالعه نمایید.

طراحی و ساخت محتوای سایت

پس از تهیه هاست و دامنه نوبت به طراحی وبسایت میرسد. افرادی که در زمینه برنامه نویسی و طراحی وبسایت متخصص میباشند، غالبا نیازی به مطالعه این مقاله ندارند. اما خطاب به عزیزانی که تخصصی در زمینه طراحی وبسایت و برنامه نویسی ندارند و فقط قصد دارند کسب و کار خود را از طریق دنیای اینترنت به کاربران معرفی کنند، باید بگوییم شما میتوانید با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس براحتی و بدون نیاز به دانش برنامه نویسی محتوای سایت خود را به بهترین شکل مورد نیاز طراحی کنید.

سوالی که در این میان مطرح میشود این است که چگونه از وردپرس استفاده کنیم؟

تنها کاری که باید برای استفاده از وردپرس انجام دهید نصب آن بر روی هاست میباشد. نصب وردپرس بر روی هاست کار بسیار ساده ای میباشد. میتوانید در کمتر از 10 دقیقه وردپرس را بر روی هاست خود نصب نمایید.

معمولا هاست هایی که توسط شرکت های میزبانی وب ارائه میگردند دو نوع میباشند:

  • هاست سیپنل
  • هاست دایرکت ادمین

دو مقاله زیر جهت نصب وردپرس بر روی هاست برای شما تهیه شده اند.


امیدواریم از این آموزش استفاده لازم را برده باشید.

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید

زویپ سرور با بهره گیری از کادری متخصص و متعهد آماده ارائه خدمات وب از قبیل ثبت دامنه، سفارش هاست، سرور مجازی و خرید لایسنس با کیفیت بالا و تعرفه اقتصادی می باشد.