پیکسلر | شبکه اجتماعی برنامه نویسان

نحوه محاسبه سختی کار برای مشاغل سخت و زیان آور

mizansoft 6 ماه پیش

مشاغل سخت و زیان آور با تایید کمیته بررسی، مشمول مزایایی در مدت سابقه کار و همچنین مزایایی برای کارگاه هایی با طرح طبقه بندی مشاغل می شود. آیا می دانید حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور چند درصد است؟ با مطالعه این مقاله با میزان و نحوه محاسبه حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور به طور کامل آشنا خواهید شد. 

نحوه تعیین سخت و زیان آور بودن مشاغل

کارهای سخت و زیان آور به کارهایی اتلاق می شود که عوامل فیزیکی ، شیمیایی و یا مکانیکی آن ها و همچنین شرایط بیولوژیکی محیط کار برای کارگران غیر استاندارد بوده است. در طی زمان کارگر با کار در چنین محیطی تنش متحمل ضرر های جسمی و روانی می شود. در این موراد با تمهیداتی بصورت فنی، مهندسی و یا بهداشتی تا حدودی از عوارض و بیماری های ناشی از این مشاغل کاسته و یا در برخی موارد حذف می شود.
طبق ماده ۲ آیین نامه اجرایی، سخت و یا زیان آور بودن مشاغل با توجه به سوابق و شرایط محیط کار توسط کارشناسان کمیته تامین اجتماعی استان مشخص می گردد. وزارت بهداشت، کارفرما، وزارت کار و امور اجتماعی و صندوق تامین اجتماعی از جمله افراد کمیته بررسی هستند. لازم به ذکر است، جهت تعیین سخت و زیان آور بودن مشاغل کارگر باید درخواست بدهد در غیر اینصورت جز مشاغل سخت محسوب نمی شود. در مواردی که کارگر بعد از گذشت چند ماه یا چند سال تازه متوجه سخت و زیان آور بودن شغلش شود، می تواند با توجه به استفساریه قانون مشاغل سخت و زیان آور که در تاریخ ۹/۰۶ /۹۰ در مجلس تصویب شد، امکان تطبیق مشاغل سخت و زیان آور را دارد.
طبق ماده ۸۳ قانون کار انجام کارهای سخت و یان آور ، کار اضافی و خطرناک برای تمامی کارگران نوجوان بین سن ۱۵ تا ۱۸ سال ممنوع است، مشاهده و گزارشات مشابه در این زمینه کارفرما را با مشکلات جدی روبرو می کند.

 

UMi8U21uTVc1YNY4mJQcIwBN81o0kYH1BKxGqHUb.jpg

 

حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور 

طبق ماده ۱۴ و ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی کارفرما می بایست پس از احراز شرایط بازنشستگی ، مبلغ چهار درصد(۴%) میزان مستمری بیمه شده نسبت به سنوات اشتغال او به طور یک جا به سازمان بدهد. میزان حق بیمه مشاغل سخت و آور به میزان مستمری بیمه شده ارتباط دارد.

میتوانید برای آشنایی بیشتر در مورد سختی کار کلیک کنید.

فرمول محاسبه سختی کار : 

فرمول محاسبه 4 درصد سخت و زیان آور :
(فرمول محاسبه حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور برابر است با میانگین ۱۲ ماه (یا آخرین ماه) ۴% کل سنوات مشمول سخت و زیان آور ) + (مستمری استحقاقی*۴% * سنوات سخت و زیان آور قبل ا تاریخ ۱۴/۰۷/۱۳۸۰)
لازم به ذکر است طبق ماده ۶۱ قانون کار اضافه کاری برای کارگران شبانه و یا کارهای سخت و زیان آور ممنوع است که در جدول محاسبه سختی کار قابل محاسبه است. 

فرمول محاسبه 4 درصدی سختی کار :

کارفرما موظف است در کنار 23 درصد حق بیمه، نسبت به پرداخت 4 درصد سختی شغل اقدام کند. به‌عبارت‌دیگر می‌توانیم این‌طور بیان کنیم کارفرما 27 درصد از حق بیمه را پرداخت خواهد کرد.

مزایا نرم افزار حقوق و دستمزد میزان

از مهم‌ترین مزایای نرم افزار حقوق و دستمزد میزان می‌توان به بی نیاز ساختن کاربران از نصب نرم افزارهای بیمه تامین اجتماعی، مالیات حقوق، دیسکت بانک‌ها و جلوگیری از ورود اطلاعات تکراری در نرم افزارهای مربوطه نام برد.

·         جلوگیری از اشتباهات محاسباتی حقوق، بیمه و مالیات حقوق.

·         انعطاف بالا جهت تعریف آیتم‌های دلخواه و تنظیم موارد محاسباتی توسط استفاده کنندگان نرم افزار.

·         قابلیت پرداخت وام و مساعده و فیش حقوقی شفاف( درج مانده مرخصی، بیمه سهم کارفرما، بیمه بیکاری، مبلغ مشمول بیمه و مالیات در صورت صلاح دید).

قابلیت قرار دادن اضافه کاری و سختی کار در فیش حقوقی کارکنان     

      و قابلیت ارسال پست الکترونیکی در نرم افزار  فیش حقوقی

0Vdyi40Cp2vv875ktsGdwm4Mkosz59y5TJWnmEik.png

برای مطالعه بیشتر در مورد سخت و زیان اور بودن کار کلیک کنید .

 

0 دیدگاه
برای قرار دادن دیدگاه وارد شوید